CONGRES PRU. Lucruri care vor zgudui scena politică-exclusiv

Duminică este o zi extrem de importantă în lumea politică.

Mâine, de la ora 10.00, la ROMEXPO, va avea loc primul Congres al Partidului România Unită.

"Noi spunem lucrurilor pe nume așa cum nu a făcut-o nimeni în ultimii 26 de ani. Mâine vom anunța ce credem noi despre starea reală a națiunii și ce măsuri vom lua pentru salvarea României. Dar vreau să fiu vocea voastră", anunță președintele PRU, Bogdan Diaconu.

Congresul, 'amenințat' de un control al ISU

Tot pentru duminică, un control neașteptat al ISU a fost anunțat la sala "Nicolae Titulescu" de la Romexpo unde are loc de la ora 10.00, Congresul Partidului România Unită. Inspectorii ISU i-au uimit pe reprezentanții Romexpo cu anunțul controlului care vizează expres desfășurarea Congresului PRU, instituția care deține spațiile de conferințe fiind cunoscută pentru strictețea cu care respectă regulile.

(w670)

Contactat de DC News pentru a afla dacă este surprins de acest control, deputatul Bogdan Diaconu ne-a declarat: "Nu mă surprinde nimic pentru că știu că mulți vor să oprească reînvierea spiritului național și naționalist în România, dar nu mai au cum să o facă. România se trezește, tinerii au un puternic sentiment de identitate națională și sunt gata să lupte pentru a-l păstra și pentru a-l impune societății".

[citeste si]

Întrebat dacă politicienii care au condus țara în ultimii ani au de ce să se teamă de lucrurile care vor fi spuse la Congresul PRU, Bogdan Diaconu ne-a mai zis: "Au de ce să teamă toți cei care au condus România în ultimii 26 de ani, care au jefuit țara și care, rând pe rând s-au perindat la guvernarea acestei țări și sunt în egală măsură responsabili pentru situația de astăzi a românilor".

Campionul de K1 Daniel Ghiță va anunța mâine, la Congresul Partidului România Unită care va avea loc la Romexpo începând cu ora 10.00, formarea unor trupe civile din membrii și simpatizanții naționaliștilor.

(w670)

"Duminică, la Congresul PRU, vor fi o mulțime de lucruri extrem de interesante. Va fi prezentat și un proiect al PRU pe care îl va coordona marele sportiv și campion Daniel Ghiță", a adăugat Bogdan Diaconu.

"Noi nu vorbim, ci facem. Vom face multe lucruri pentru a ne ajuta semenii la nevoie, fie că au probleme individuale sau de grup", a mai zis deputatul în exclusivitate pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel