Congres PLR. Tăriceanu se întărește cu un PNL-ist

Călin Popescu Tăriceanu nu tremură de frica PNL. Din contră! Cu o zi înainte de congresul în care lansează oficial PLR, președintele Senatului se întărește. 

Joi, primarul din Chiajna, a plecat din PNL. Mircea Minea se arată dezamăgit de fuziunea PNL-PDL și spune că "nu se mai regăsește în viziunea politică". 

"Îmi pare rău că un vot masiv dat de români împotriva PDL este ignorat de cei din PNL și că proiectul politic pe care îl construiesc în acest moment este unul împotriva milioanelor de români care ne-au acordat încrederea în 2012", a afirmat Mircea Minea.

Primarul localității Chiajna a adăugat că „începând de astăzi, parcursul meu politic va fi alături de proiectul politic al domnului președinte Călin Popescu-Tăriceanu. Totodată, în perspectiva alegerilor prezidențiale din acest an îi voi acorda întreaga susținere domnului Tăriceanu care, împreună cu Partidul Liberal Reformator duc mai departe adevăratele valori și principii liberale. România are nevoie de un nou președinte care să pună pe primul loc interesele cetățenilor, de un președinte liberal". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel