Confruntare cu scântei la Antena 3 între Pavel Abraham și Dumitru Coarnă

Un dialog tensionat a avut loc, marți, în emisiunea "100 de minute" de la Antena 3, între avocatul Pavel Abraham și vicepreședintele SNPPC, Dumitru Coarnă, legat de evenimentele care s-au succedat la locul accidentului în care a decedat patronul Hexi Pharma, Dan Condrea.

În cadrul emisiunii moderate de Alessandra Stoicescu s-a discutat despre o serie de lucruri legate de firul investigației privind decesul lui Dan Condrea, inclusiv prezența unor femei de serviciu imediat după accident la locul impactului. 

"Acele femei de serviciu nu au fost aduse de polițiști pentru a ridica obiectele din câmpul infracțional, ci de pe carosabil", a declarat Dumitru Coarnă, prin telefon la Antena 3. El a precizat și că, la un moment dat, după ce fusese făcute fotografii judiciare la locul impactului, în așteptarea platformei care trebuia să mai facă un al doilea transport cu resturile autoturismului avariat, "șeful echipei a solicitat ajutor din partea acelor femei ca să adune obiectele mari pentru a fi depozitate într-un anumit loc pentru ca atunci când venea platforma să le transporte pentru expertizare". Totodată, Dumitru Coarnă a adăugat că pentru testele ADN care au stabilit că Dan Condrea este cel care a decedat în accidentul din urmă cu 10 zile au fost prelevate probe de la fața locului, de la cadavru, de la un membru al familiei și de pe obiecte personale ale patronului Hexi Pharma. 

Citește și: Cazul Condrea. Mihai Gâdea, surprins de un răspuns al Poliției Ilfov

Prezent în platoul Antena 3, avocatul Pavel Abraham a susținut că, în opinia sa, în timpul anchetei au fost făcute unele greșeli, "din neștiință sau din imprudență"

"Trebuie să recunoaștem obiectiv că s-au făcut unele greșeli. Dl Coarnă a dat explicații profesionale, dar unele dintre ele sunt, în viziunea mea, criticabile", a spus avocatul Abraham.

Dumitru Coarnă a reacționat prompt: "Ați putea să evidențiați acele greșeli de cercetare? Dați impresia că poliția nu a cercetat corect. În opinia mea, a cercetat corect".

"O clipă, nu va impacientați! Sunt atât de multe, încât nici nu trebuie să fac un efort măcar. Începând chiar de la prima fază la cercetarea la locul faptei trebuie să aveți în vedere că s-au strâns necenzurat, înainte de a fi obiectivate, fixate prin fotografiere, filmare anumite probe, iar unele s-au găsit chiar mai târziu, cu o importanță deosebită pentru a calcula eventuala viteză...", a spus avocatul Abraham.

"Dl Abraham prezintă în necunoștință de cauză. Nu este corect ce spune dl Abraham. (...) Lucrurile nu sunt așa cum vrea dl Abraham", a intervenit iarăși Dumitru Coarnă.

"Nu, nu vrea dl Abraham. Eu vă spun niște chestii care sunt de manual și de practică judiciară îndelungată. Am rugămintea să fim decenți, să nu dezvoltâm o politică între noi față de oameni care nu știu bine niște reguli", a replicat Pavel Abraham.

"Lăsați să se înțeleagă că cei de la fața locului ar fi greșit", a reacționat Dumitru Coarnă, moment în care avocatul Abraham a răbufnit: "Da, au greșit fundamental și nu o dată, din neștiință sau din imprudență", a conchis Pavel Abraham.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel