Conflictul din Fâșia Gaza, văzut din spațiu - FOTO

O imagine realizată, miercuri, de astronautul Alexander Gerst, de pe Staţia Spaţială Internaţională, a făcut înconjurul lumii. Germanul consideră poza ca fiind "cea mai tristă fotografie" pe care a făcut-o vreodată.

O fotografie publicată miercuri de astronautul german Alexander Gerst, pe contul său oficial de Twitter, Astro-Alex, a fost preluată şi distribuită de zeci de mii de ori. Gerst , membru al ESA (n.r. European Space Agency, Agenţia Spaţială Europeană, în limba engleză) se află la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale, care orbitează Pământul la o altitudine ce variază între 330 de kilometri şi 435 de kilometri, cu o viteză de peste 28.000 de kilometri la oră.

VEZI ȘI: Hamas refuză armistițul cu Israel

Fotografia care l-a emoţionat pe Alexander Gerst a fost realizată deasupra Israelului şi a Fâşiei Gaza, zonă în care se desfăşoară un conflict deschis între israelieni şi palestinieni, relatează NBC. Astronautul a catalogat imaginea drept "My saddest photo yet" (n.r. cea mai tristă fotografie a mea de până acum, în limba engleză). "Putem să vedem explozii şi rachete zburând deasupra Fâşiei Gaza şi a Israelului", a adăugat el. Gerst a publicat şi o a doua imagine, cu o descriere identică, în limba germană, (Mein traurigstes Foto: von der ISS aus sehen wir Explosionen und Raketen über Gaza und Israel) care a fost preluată, la rândul ei, de mii de utilizatori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel