Conducerea Grupului Renault, mesaj după decesul lui Constantin Stroe

Conducerea Grupului Renault Romania şi-a exprimat, sâmbătă, regretul pentru decesul fostului director general al Dacia, Constantin Stroe, care a încetat din viaţă în urma unui atac cerebral suferit la sfârşitul lunii noiembrie.

"Preşedintele - director general Automobile Dacia, Yves Caracatzanis, comitetul de management al Grupului Renault Romania şi întreg colectivul companiei îşi exprimă regretul profund în faţa pierderii celui care, timp de 48 de ani, a scris istoria automobilului românesc. Constantin Stroe este omul a cărui viaţă se confundă cu marca Dacia şi întreaga industrie auto din România", se arată într-un comunicat transmis de Direcţia Comunicare a Grupului Renault România, potrivit Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, Constantin Stroe a fost unul dintre martorii naşterii şi creşterii uzinei Dacia la Mioveni, acolo unde a parcurs toate etapele carierei profesionale, până la poziţia de director general. El a fost, totodată, cel care a contribuit semnificativ la asigurarea unei tranziţii de succes între ceea ce a fost şi ceea ce a devenit Dacia.

[citeste si]

"Lui Constantin Stroe i se datorează, în bună parte, salvarea mărcii Dacia după anii '90 şi reîntoarcerea acesteia în marea familie a Grupului Renault. (...) Constantin Stroe a îmbrăţişat cu aceeaşi pasiune rolul de purtător de cuvânt al întregii industrii româneşti de automobile, din poziţia de preşedinte - director general al Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România (ACAROM)", se mai menţionează în comunicat.

Constantin Stroe, preşedintele Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România şi fost director general al Uzinei Dacia, a murit, sâmbătă, la vârsta de 74 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel