Liga I: Meci încheiat 1-1, dar decis la „masa verde”

Un meci din Liga I, care inițial s-a terminat cu scorul de 1-1, a fost decis la „masa verde”, una dintre echipe pierzând cu scorul de 0-3.

Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal a desființat, joi seara, decizia dată de Camera Națională de Soluționare a Litigiilor în cazul Marius Martac și a dat câștig de cauză clubului Concordia Chiajna, care a câștigat astfel la masa verde (3-0) meciul cu Universitatea Cluj, transmite Agerpres.

Ilfovenii au contestat dreptul de joc al fotbalistului înaintea partidei directe, care pe teren s-a terminat la egalitate, scor 1-1. În urma deciziei Comisiei de Recurs, jocul va fi omologat cu scorul de 3-0 la „masa verde” pentru echipa din Chiajna

„Am luat act de decizia Comisiei de Recurs, iar până vineri așteptăm motivarea, pentru a decide exact pașii pe care-i vom urma în recuperarea punctului obținut de echipa noastră pe teren. Dreptatea este de partea noastră, mai ales că Liga Profesionistă de Fotbal ne-a înștiințat oficial că, din punctul de vedere al regulamentului, legitimarea lui Marius Martac este valabilă”, a reacționat Vlad Munteanu, administratorul special al clubului „U” Cluj.

Vezi și: Un club din Liga I de fotbal nu a primit licența pentru sezonul următor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel