Urmărește emisiunea live


Complimentul lui Ion Iliescu

 

Despre Sebastian Ghiță, tânărul deputat PSD care ar putea veni împreună cu Liviu Dragnea la șefia partidului, dacă Victor Ponta ajunge la Cotroceni, bătrânul Ion Iliescu a spus ieri: "Nu-l cunosc pe Sebastian Ghiță".


Despre Sebastian Ghiță, tânărul deputat PSD care ar putea veni împreună cu Liviu Dragnea la șefia partidului, dacă Victor Ponta ajunge la Cotroceni, bătrânul Ion Iliescu a spus ieri: "Nu-l cunosc pe Sebastian Ghiță".

Încercând să-l minimalizeze pe tânărul Sebi Ghiţă, președintele de onoare al PSD i-a făcut cel mai mare compliment cu putință. Ion Iliescu – fără a-i contesta inclusiv meritele de după Revoluție - reprezintă o epocă neagră în istoria României: trecutul comunist. Chiar dacă Ion Iliescu nu a participat efectiv la acea lume, a făcut parte din conducerea ei. Sunt cei care au oprimat poporul român, care au produs nenumărate monstruozități, încă insuficient analizate de istorie.

Sebi Ghiță vine din cu totul altă lume. Nu avea buletin la Revoluție, a fost olimpic la Matematică și la Fizică în anii '90, student de geniu la Universitate și-a făcut afacerile, după care a intrat în politică. Nu avea cum să se intersecteze cu Ion Iliescu. Tineri ca Sebi Ghiță, cu bune și rele, reprezintă speranța politicii românești. Dacă a reușit atât de bine în afacerile personale, poate va reuși și în managementul României. Mult mai puțini ipocrită decât generația lui Iliescu, mult mai pragmatică, uneori mai violentă, tocmai fiindcă nu mai are răbdare, generația Sebi Ghiță, indiferent de stânga sau dreapta, vine la Putere în România.

Reprezentanţii acesteia conduc Mercedes și n-au șosele pentru mașinile lor. Iliescu a avut întotdeauna mașină de la stat și nu l-a deranjat absența șoselelor. Acești tineri doresc autostrăzi, vor tineri mai bine pregătiți în școli, pentru a conduce afacerile din România, înțeleg bine ce înseamnă și Europa, și America. Vor să fie respectați nu de către un activ de partid încremenit într-un autohtonism vetust, ci la Bruxelles – unde, apropo, Sebi Ghiță este foarte cunoscut - la Londra, la Washington. Ion Iliescu și Sebi Ghiță reprezintă două lumi care s-au întâlnit în microcosmosul numit PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel