Comoara din seiful lui Prince

Un seif care conține mii de melodii nelansate ale lui Prince, decedat joi, 21 aprilie, la reședința sa din Paisley Park (Minnesota), a fost deschis de banca numită să îi administreze proprietatea, informează The Telegraph și The Independent.

Prince era singura persoana care știa codul seifului și, din acest motiv, Bremen Trust, banca responsabilă cu administrarea proprietății, a fost nevoită să îl spargă.

Potrivit The Telegraph, seiful ar conține suficiente piese pentru a lansa în fiecare an câte un nou album, pentru următorul secol.

De altfel, fostul inginer de sunet al lui Prince, Susan Rodgers, care a lucrat cu starul în anii '80, a povestit la emisiunea "Good Morning America" de pe postul TV ABC că seiful era aproape plin atunci când ea a încetat colaborarea cu Prince, în 1987.

[citeste si]

Prince însuși a făcut aluzie la impresionanta sa colecție muzicală, declarând într-un interviu pentru The View, în 2012, că are "atât de multe" piese, încât nu știe dacă va ajunge să le lanseze pe toate.

Cu toate acestea, notează The Independent, pentru moment nu este clar cine va beneficia de această descoperire și de averea lui Prince, deoarece se crede că artistul nu a lăsat vreun testament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel