Comentariu uluitor despre Simona Halep în presa britanică. Eurosport scrie că românca a fost dezavantajată de WTA în 2014

Un comentariu uluitor despre Simona Halep a apărut în presa britanică. Potrivit ediției britanice a portalului Eurosport, Simona Halep a fost în repetate rânduri nedreptățită în acest an de Asociația Feminină de Tenis (WTA).

Deși românca a fost una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din 2014, ea nu a beneficiat de întreaga atenție a WTA, așa cum s-a întâmplat cu Maria Sharapova sau Eugenie Bouchard, remarcă autorul comentariului.

Vezi și: Simona Halep, lecția pe care nu a învățat-o de la marele Roger Federer: Când rațiunea calcă fair-play-ul în picioare

Primul exemplu oferit de Europsort în acest sens datează din primăvară, când WTA a realizat un sondaj în cadrul căruia fanii tenisului au fost invitați să voteze pentru a o desemna pe jucătoarea lunii mai.

"După ce Maria Sharapova, brandul și superstarul global, a câștigat dramatic al doilea titlu de la Roland Garros, WTA a făcut ca votul fanilor să devină irelevant. Trebuia să fie o simplă formalitate pentru jucătoarea care a dominat zgura în 2014. Dar voturile au venit, au fost numărate și verificate, iar Simona avea 95% dintre ele. Din cele 305.000 de voturi, 291.000 au fost click-uri furtunoase pentru Simona Halep. WTA i-a acordat însă premiul rusoaicei, dar acesta a fost demonstrația că 'Simona Halep-mania' există", a notat ediția din Insulă a Eurosport.

De asemenea, și promovarea insistentă a canadiencei Eugenie Bouchard este considerată o nedreptate făcută Simonei Halep.

"În timp ce WTA continuă s-o promoveze pe 'maiestatea blondă' Eugenie Bouchard, Halep a fost cea care i-a cucerit pe toți", a continuat portalul britanic, potrivit ziare.com.

Citește și: Jurnalista franceză care a atacat-o pe Halep revine. Ce scrie de româncă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel