Codruța Kovesi iese la atac privind teza de doctorat

Laura Codruța Kovesi a ținut să facă precizări privind teza sa de doctorat. Aceasta a declarat la Europa FM că teza domniei sale a fost verificată în 2012, primind o decizie de neplagiat, iar cine are îndoieli față de acest aspect poate face o sesizare.

"Eu am fost verificată în anul 2012 de Comisia Națională de Etică. Am fost audiată într-o comisie  din care au făcut parte mai mulți profesori. Se poate verifica dacă este aceeași componență sau nu (referitoare la comisia care a verificat și teza lui Victor Ponta).

M-am prezentat la audieri și am primit un verdict  final, definitiv, acum patru ani. Pentru că ați adus în discuție acest subiect, eu am venit pregătită cu probele pe care eu le-am depus în 2012 la acea comisie. S-a făcut o sesizare în care s-a spus de 40 de paragrafe dintr-o  lucrare de 440 de pagini. Vă spun că am respectat în totalitate normele academice. Teza mea este corectă. Am aici toate probele", a declarat Kovesi la Europa FM.

Una dintre probe se referă la certificatul de căsătorie, a mai declarat șefa DNA, pentru că s-a precizat că: "Kovesi Codruța a plagiat-o pe Lascu Codruța.  Certificatul de căsătorie dovedește că sunt și aceeași persoană.

Este o teză pe care am muncit-o, am lucrat șapte ani în acest doctorat, am multe articole publicate, pe care o să le vedeți indicate în teză. Cine are îndoieli cu privire la corectitudine, nu are decât să facă sesizare. Eu am un verdict definitiv", a mai declarat Codruța Kovesi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel