Codrin Ștefănescu: Geoană m-a exclus când se pregătea să-l execute pe Năstase. L-am iertat

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, îi aduce aminte lui Mircea Geoană când l-a exclus din partid, interzicându-le lui Ion Iliescu și lui Adrian Năstase să intre la ședință. Codrin Ștefănescu dezvăluie și cum a început premierul Victor Ponta ședința de la PSD, joi. 

"Când am fost exclus din partid de domnul Geoană, l-am iertat pentru asta. M-a exclus când se pregătea să-l execute pe Adrian Năstase. Eu am fost exclus într-o sedință în care în sală n-au avut voie să intre Adrian Năstase și Ion Iliescu. A fost o ședință de la 6 seara până la 4 dimineața. M-au exlus cu 37 la 36. Au plecat atunci mulți, prin demisie. A urmat inclusiv ruperea PSD prin UNPR, deci Geoană este ultimul care să poată să iasă să spună lucrurile astea la televizor, să spună chestiile astea din partid și minciuni. Eu am fost acolo. Știu ce discuții am avut cu BEC. Noi ceream o hotărâre. Cu BEC, fără BEC, am pierdut, dar să ieși acum să dai în partid... Timpul vindecă toate rănile. PSD se va vindeca. Ca să treaca depresia, trebuie să muncești și trebuie să împingă toți la căruță, nu unul să fure roata, altul să... Ieri, discuția de 5 ore și jumătate a fost vizavi de ce analiză trebuie să facem pentru castastrofa prin care am trecut, ce mesaj să avem pentru diasporă, ce trebuie să facem în online, unde au fost manipulările. De acum începe munca pentru analiză, n-are nicio legătură cu excluderile. În sală, ieri, la ședință, când Geoană a întrebat pentru ce îl excludem, avea tonul mieros, nu tonul ăsta acuzator. În sală n-a fost curajos. N-a făcut nimic pentru noi, în afara faptului că a fost cu MRU la o emisiune și l-a făcut praf n-a făcut nimic pentru noi", a spus Codrin Ștefănescu, la Antena 3. 

Gestul de responsabilitate a lui Victor Ponta din spatele ușilor închise de la PSD

În ceea ce privește mandatul de premier pus pe masa lui Klaus Iohannis, Ștefănescu spune că "Ponta a fost foarte clar". Radu Tudor subliniază că a dat mâna liberă lui Klaus Iohannis să aleagă un alt premier din PSD, iar Codrin Ștefănescu atrage atenția: "Ceea ce este imposibil, pentru că partidul a dat toată încrederea echipei de conducere. Victor a fost mai curajos decât mă așteptam. A început ședința punându-și mandatul pe masă. Stai, am spus, e o vină colectivă, să facem o analiză. Am spus stai de vorbă cu noi, nu am dat vina pe tine, e o vină colectivă, trebuie făcută o analiză despre a cui este vina". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel