Codrin Ștefănescu o acuză pe Alina Gorghiu de teatru ieftin. Teoria se confirmă

Alina Gorghiu ar fi făcut un teatru ieftin când l-a urecheat public pe Cătălin Predoiu. O spune Codrin Ștefănescu care susține că teoria pe care a lansat-o în urmă cu un an începe să se confirme. 

"Urecheala publică pe care copreședinta PNL, Alina Gorghiu, i-o administrează subalternului său, băsistul Cătălin Predoiu, vizavi de apelul acestuia de înfrățire cu Mișcarea Populară, este doar un teatru ieftin și de cea mai proastă calitate", a declarat secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, potrivit unui comunicat de presă.

Social-democratul a adăugat: "Pentru că, în sfârșit, politica secretă a noului PNL de a se face frate cu dracu' pentru victoria în alegerile din iunie, a fost desconspirată public, chiar de Predoiu. Pe scurt, Traian Băsescu coordonează, pe de o parte, o secțiune a sistemului opresiv pe care chiar el l-a creat, iar pe de altă parte, în mediul politic, toate partidele așa-zis de dreapta: Mișcarea Populară, unde este președinte de facto, și noul PNL, prin mai vechii Vasile Blaga, Cătălin Predoiu et comp.

[citeste si]    

Iar teoria pe care am lansat-o în urmă cu un an, conform căreia PNL va fuziona cu MP, sub conducerea lui Traian Băsescu, devine astăzi tot mai evidentă și mai aproape de înfăptuire. Astfel că, la aproape un an de și jumătate de când românii au crezut că au scăpat definitiv de dictatorul Traian Băsescu prin plecarea lui de la Cotroceni, la alegerile din iunie, electoratul se va împărți din nou în două: între băsiști și anti-băsiști. Iar Alina Gorghiu a început în cele din urmă să înțeleagă pe ce parte a baricadei se află după marea alianță cu PDL". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel