Codrin Ștefănescu îl distruge pe Cătălin Ivan. "Vă spun în exclusivitate'

Codrin Ștefănescu l-a pus la punct pe europarlamentarul Cătălin Ivan în direct, la emisiunea '100 de minute".

"Cătălin Ivan este în afara PSD-ului. A fost exclus de la Sectorul 1. Este omul care a încercat să-l îngroape pe Nichita care l-a făcut europarlamentar. (...) Ce-a făcut Cătălin Ivan? A început să le înjure pe Viorica Dăncilă, Rovana Plumb, Gabriela Firea, Doina Pană și așa mai departe. A înjurat atât de mult încât cei de la Sectorul 1 i-au zis să iasă afară. Apoi s-a apucat să-l înjure pe Liviu Dragnea. Nu are niciun fel de caracter", a spus Codrin Ștefănescu la Antena 3.

"Vă spun în exclusivitate. Acest personaj nu vine la emisiuni din partea PSD. Este europarlamentar de nu știu unde", a mai spus Codrin Ștefănescu.

Imediat după aceea, Alessandra Stoicescu a intervenit: "Dacă îl sunăm acum, eu vă spun că vine din partea PSD, ca reprezentant al partidului".

"Eu nu îl recunosc ca membru de partid după ce a fost exclus de la Sectorul 1. El nu reprezintă partidul! El stă la negocieri cu ALDE, cu UNPR și așa mai departe. Acest personaj a luat-o pe arătură. Să mai stea un pic în banca lui să vadă de Parlamentul European. Mai bine vine și ne spune la televizor ce a făcut el în Parlamentul European. Repet: NU este pe lista de comunicatori ai partidului. Omul acesta a făcut-o praf la televizor pe Rovana Plumb, cel mai bun ministru al Muncii pe care l-am avut vreodată. A făcut-o praf pe Gabriela Firea... și ce cuvinte a putut să folosească! Îi recomand, încă o dată, la modul oficial din funcția pe care o am, să-și vadă de treaba lui la Parlamentul European. Acolo nu prea i-am auzit gurița", a adăugat Codrin Ștefănescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel