Codrin Ștefănescu: Cristian Bușoi, scandalagiu! Printre țipetele isterice...

Codrin Ștefănescu se ia Cristian Bușoi. Secretarul general adjunct al PSD susține că președintele PNL București și-a luat haina de scandalagiu. Codrin Ștefănescu susține că lui Cristian Bușoi ar trebui să-i crape obrazul de rușine. 

"În mod sigur liberalii nu au înțeles absolut nimic din lecția usturătoare pe care le-au dat-o bucureștenii la alegerile locale. Continuă cu același stil de atac nefondat și cu aceleași stupizenii politice din care bucureștenii nu au nimic de câștigat. Venirea lui Cristian Bușoi la conducerea PNL București nu a adus nimic nou și se dovedește a fi la fel de neinspirată ca și decizia partidului de a lansa candidatura lui Cătălin Predoiu în cursa pentru Primăria Capitalei", declară Codrin Ștefănescu. 

Bușoi, haină de scandalagiu

Secretarul general adjunct al PSD a continuat: "În loc să se așeze la masa discuțiilor pentru rezolvarea urgentă a problemelor bucureștenilor și să vină cu măcar două – trei soluții constructive, liberalii lui Bușoi, în pauzele în care nu cochetează cu PMP-iștii lui Băsescu și Turcescu, au început să arunce cu pietre în noul primar general al Capitalei. Și iată că, astfel, Cristian Bușoi îmbracă haina de scandalagiu pe care a lăsat-o în cui Cătălin Predoiu, după ce a primit un brânci pe scările din Modrogan în urma eșecului de la alegerile pentru Primăria Capitalei. Pentru că o acuza pe Gabriela Firea că nu face în câteva săptămâni ceea ce nu a făcut în aproape un an fostul primar PNL, Răzvan Sava, este o aberație cum numai în laboratoarele lui Gorghiu și Blaga se putea fabrica". 

Lume paralelă

Codrin Ștefănescu a mai spus că "Între timp, printre țipetele isterice ale liberalilor și îmbrățișările tandre ale acestora cu colonelul Turcescu, primarul general Gabriela Firea face exact ceea ce a promis în campania electorală: adică a discutat cu toate instituțiile responsabile de termoficarea din București și, într-un final, a bătut chiar la ușa lui Cioloș. Chiar dacă Executivul lui Iohannis nu a mai făcut nimic după ce guvernul PSD a semnat memorandumul cu Comisia Europeană pentru acordarea a 187 milioane de euro, bani nerambursabili, în vederea reabilitării sistemului de termoficare din București. Pentru că, dacă dl. Sava se ocupa de problemele Primăriei Generale în loc să-și facă campanie electorală împreună cu Piedone și plimbându-se cu acesta de mânuță prin sectorul 4 cu fețele vopsite ca niște măscărici, nu se ajungea în situația să se piardă toți acești bani. Bani pentru care doar Gabriela Firea se zbate astăzi să-i obțină. În concluzie, sunt din ce în ce mai convins că Bușoi, Gorghiu, Blaga & comp. trăiesc strict în lumea lor, o lume total paralelă cu România reală".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel