CNA: VIOREL VASILE BUDA A DEMISIONAT din funcția de VICEPREȘEDINTE al CNA

Ședința de marți a CNA a fost una plină de evenimente neașteptate. Mai întâi, Viorel Vasile Buda, membrul CNA care a condus ultimele ședințe ale Consiliului, a anunțat că demisionează din funcția de vicepreședinte. Ulterior, în sala de ședințe și-a făcut apariția președintele CNA, Laura Georgescu, potrivit informațiilor oferite de Narcisa Iorga, unul dintre membrii CNA.

Viorel Vasile Buda a anunțat că demisionează din funcția de vicepreședinte, însă va rămâne membru CNA. El și-a motivat demisia invocând motive personale, fără să ofere alte explicații, scrie paginademedia.ro. Anunțul a fost făcut chiar la începutul ședinței de astăzi a CNA.

La scurt timp după ce Buda și-a anunțat demisia din funcția de vicepreședinte al CNA, Narcisa Iorga a reacționat pe pagina sa de Facebook.

"Astăzi, în deschiderea ședinței Consiliului (la ora 10.10), Viorel Vasile Buda și-a anunțat demisia din funcția de vicepreședinte. El a condus ședințele în ultima perioadă Și astăzi trebuia să se întâmple la fel, în absența președintelui Consiliului. După anunțul sec al lui Viorel Buda, tocmai când ne pregăteam să propunem un președinte de ședință, cine intră în sală? Laura Georgescu. Joc de scenă. Ea nu semnează noul Regulament de Organizare și Funcționare, care îi reduce puterile, deci acest act nu poate intra în vigoare. Vicepreședintele, care ar fi putut să-l semneze își dă demisia din funcție și rămâne simplu membru. CNA merge mai departe. Eu am ieșit din ședință", a scris Narcisa Iorga.

Viorel Vasile Buda a fost numit în funcția de vicepreședinte al CNA, în ianuarie 2013. El a fost propus de PNL pentru a fi membru în Consiliul Național al Audiovizualului.

Citește și: Lovitură în CNA! Cum se schimbă raportul de putere și ce partid va avea majoritate de membri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel