CNA, în pericol! O televiziune vrea RĂZBUNARE

sigla-cna-dcnews (1)_639x426
sigla-cna-dcnews (1)_639x426

O televiziune vrea răzbunare pentru că CNA a refuzat de două ori să-i acorde licența.

De două ori în acest an, CNA-ul a respins o cerere de licenţă audiovizuală pentru o nouă televiziune de business, Canal 33, înaintată de SC Canal 33 Network SRL București, deținută de Alexandru Raducanu, jurnalist care a fondat publicațiile The Marketer și Business, scrie reportervirtual.ro.

S.C. CANAL 33 NETWORK S.R.L este firma care încearcă să șicaneze CNA-ul, amenințând că va înregistra marca CNA la OSIM. Dacă se va întâmpla acest lucru, atunci CNA va fi obligată să-și schimbe numele.

VEZI ȘI: CNA: TVR trebuie să se adreseze OSIM în problema numelui România TV

Asupra perspectivelor acestui demers a vorbit Radu Bozocea, partener la agenţia de proprietate intelectuală Weizmann Ariana & Partners, deținătoarea www.inregistrare-marci.ro :

"Este adevărat că orice persoană fizică sau juridică are posibilitatea de a depume o cerere la OSIM sau OHIM pentru obținerea exclusivității asupra unei denumiri sau asupra unui slogan comercial. În numele acestui drept probabil că s-a depus și această cerere la care însă CNA-ul este obligat să reacționeze în baza legii 84/1998 prin formularea unei opoziții având destule argumente pentru a face acest demers. Dacă nu va face acest lucru, probabil că S.C. CANAL 33 NETWORK S.R.L va obține exclusivitatea utilizării CNA pentru activitatea de transmisii de programe TV, aşa cum a solicitat în cerere și în acest caz va putea cere Consilului Național al Audiovizualului să nu mai folosească această marcă pentru activități comerciale. De aici lucrurile se vor complica probabil mai mult, legea oferind și posibilitatea anulării certificatului de înregistrare eliberat de OSIM, dar într-adevăr va exista incovenientul unei situații neclare cu care se va confrunta CNA-ul".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel