CM 2014 BRAZILIA. Predicția șamanilor cu privire la câștigătoare

Șamanii din Peru au prezis, marți, că BRAZILIA va câștiga CUPA MONDIALĂ DE FOTBAL 2014, învingând Argentina în finală. Predicția a fost făcută în cadrul unui ritual mistic din care nu au lipsit frunzele de coca, cranii pictate și fotografii cu staruri ale balonului rotund.

"Am avut o viziune în care mi s-a înfățișat că această Cupă va rămâne în America de Sud. FINALA CUPEI MONDIALE se va disputa cu Argentina și va fi câștigată de Brazilia", a afirmat Juan Osco, cunoscut drept "șamanul din Anzi", scrie Agerpres.

CM 2014 BRAZILIA. Șamanii din cele trei regiuni din Peru (coasta Pacificului, Anzii Cordilieri și Amazonia) și-au concentrat forțele în fața stadionului Național din capitală într-un ritual în care au fost invocați brazilianul Neymar, argentinianul Lionel Messi, chilianul Alexis Sanchez, portughezul Cristiano Ronaldo și alți mari jucători.

VEZI ȘI: CUPA MONDIALĂ DE FOTBAL 2014. Cea mai sexy promovare, Adriana Lima - VIDEO

"Noi am văzut în altarul mistic culoarea bleu (Argentina) și galbenă (BRAZILIA). Cele două culori s-au amestecat, iar câștigătoarea va fi Brazilia", a asigurat Osco, afișând o replică a Cupei.

"Este o finală de vis, o forță pe care noi am simțit-o, iar Brazilia va învinge blestemul de pe 'Maracanazo' — victoria Uruguayului la CUPA MONDIALĂ din 1950 în detrimentul Braziliei — și va uita odată pentru totdeauna de asta", a adăugat Osco, președintele Asociației Apus (șefii indieni), precizând totodată că Spania va ajunge în semifinale.

CM 2014 BRAZILIA. La rândul său, șamanul Julio Huaylas de Trujillo (nord), agitând trei cranii, a prezis că selecționata chiliană, care face parte din Grupa B cu Spania, Olanda și Australia, va furniza surpriza și va ajunge în semifinale.

VEZI ȘI: Animație genială înainte de CM 2014: Ronaldo, Neymar, Rooney sau Iniesta, printre protagoniști

Lovitura de începere a Cupei Mondiale va fi dată joi la Sao Paulo, între Brazilia și Croația.

Înainte de CUPA MONDIALĂ din Africa de Sud, din 2010, un shaman din Peru a prezis că Spania va câștiga competiția și a avut dreptate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel