Clotilde Armand, reacție după gestul INUMAN de la Galați

Doi bărbaţi în vârstă de 49 şi 59 de ani se află în stare foarte gravă în secţia de Arşi a Spitalului de Urgenţă din Galaţi după ce, vineri dimineaţă, au fost stropiţi cu benzină şi incendiaţi. Nu se știe, până la această oră, cine a făcut teribila faptă. Gălățenii care locuiesc în zona cu pricina au spus că oamenii străzii nu făceau niciun rău și nu deranjau pe nimeni.

"Este revoltător ceea ce s-a întâmplat la Galați. Într-o Românie civilizată pe care ne-o dorim cu toții, adăposturile de noapte trebuie asigurate de asociaţii, fundaţii, culte sau primărie. Unde sunt toate acestea când este nevoie de ele? De ce trebuie să se întâmple o nouă tragedie pentru ca noi să vedem adevărata realitate? Până când reprezentanţii statului îşi vor face treaba să știți că acești oameni au nevoie de ajutorul nostru, de bunătate și căldură. Fac un apel pentru toți cei care știu oameni ai străzii să le spună că mai au o șansă și să-i îndrume dacă vor spre un adăpost.

Linia verde pentru Centrul de Urgență pentru Persoanele fără Adăpost – 0 800 800 111 aflat în subordinea Guvernului României", a spus Clotilde Armand.

[citeste si]

Bărbatul de 49 de ani prezintă arsuri de 75% pe partea inferioară a corpului, iar cel de 59 de ani prezintă arsuri grave la nivelul membrelor şi a feţei. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi. Poliţiştii îl caută pe incendiator. Pe imaginile surprinse pe camera de supraveghere, aflate în posesia poliţiştilor, se vede cum iau foc cei doi bărbaţi şi cum apoi intervin autorităţile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel