Clotilde Armand, după un articol pe DC News: Nu sunt praf

Clotilde Armand a reacționat după un articol publicat pe DC News cu titlul "EXCLUSIV Clotilde Armand, făcută praf. Scenariu de coșmar: Va fi DEZASTRU pentru România".

"Vreau să-i transmit primarului PSD Dan Tudorache și redacției DC News că încă sunt bine, nu sunt praf :).

Lăsând gluma la o parte vă invit să nu credeți că Uniunea Salvați România este împotriva unei propuneri utile comunității indiferent de la care partid politic vine aceasta. Totodată vreau să îl întreb pe primarul Tudorache dacă numirile abuzive și contractele pentru pază la Piața Amzei în valoare de 16000 euro pe lună sau rectificările bugetare făcute peste noapte sunt niște realizări tipice PSD? Domnule Tudorache și dragă PSD, a sosit momentul în care românii nu mai pot fi păcăliți de proganda dvs. de partid. Oamenii au tot dreptul la transparență în administrația publică iar asta pentru voi este cu adevărat un scenariu de coșmar.

[citeste si]

Decât să purtați de grijă USR-ului mai bine începeți cu șeful dvs. de partid, condamnatul penal Liviu Dragnea. Am înțeles că v-ați setat în această campanie să ne jigniți să ne faceți soros-iști sau ce vi se mai năzare dvs. dar haideți să fim cinstiți pentru că cetățenii merită mai mult decât 27 de ani de minciuni fără nici un fel de realizare", a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel