Claudiu Toader (Românii au talent), ÎNMORMÂNTARE. Anunțul fratelui său

Claudiu Toader, tânărul carea făcea jonglerii cu aluatul de pizza la concursul "Românii au talent", va fi înmormântat marți, după ora 12.00.

VEZI ȘI: ȘOCUL morții lui CLAUDIU TOADER (Românii au talent)

George Toader, fratele său, a făcut anunțul pe pagina de Facebook.

"Astăzi (n.r. - luni) după ora 15:00 îl vom aduce pe Claudiu Constantin Toader la casa părintească, sat Negoiești, comuna Soldanu, județul Călărași, aproximativ 36 km de București. Cei ce doresc să-și ia rămas bun de la el, sunt așteptați. Înmormântarea va avea loc mâine (n.r. - marți), după ora 12:00", a transmis George Toader.

Avea un singur vis

Claudiu Toader avea un singur vis pe care l-a dezvăluit într-un interviu recent acordat pentru Clickpoftabuna: își dorea din suflet ca numele său să fie asociat cu pizza, lucru care s-a întâmplat.

La ultimul concurs la care a participat, Campionatul Mondial de pizza sănătoasă (Campionato Mondiale de pizza sana, Perugia, Italia), a obţinut locul doi. "Reţeta pe care am făcut-o acolo, am dat-o mai întâi clienţilor care veneau să mănânce. Toţi mi-au zis că o să câştig locul I cu ea. Am făcut-o cu cremă de anghinare, am pus mozzarella, cârnaţi proaspeţi, iar la final am adăugat anghinare proaspătă, tăiată fin, şi fulgi de parmezan. Nu mă aşteptam la locul doi, am fost bătut de o fată!" Ce dorinţe avea un campion? "Să particip la Campionatul Mondial de pizza, care are loc la Parma, în Italia."

VEZI ȘI: CLAUDIU TOADER (Românii au talent), ultimul mesaj înainte de moartea fulgerătoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel