CLAUDIU TOADER (Românii au talent) A MURIT. Mesaj emoționant

Alexandru Cîrțu, fost concurent de la "Masterchef", a transmis un mesaj răvășitor după moartea fulgerătoare a lui Claudiu Toader, "instructorul de pizza" de la "Românii au talent".

VEZI ȘI: CLAUDIU TOADER (Românii au talent), mort în condiții suspecte

"Odihnește-te în pace, prieten drag! O să te țin minte întotdeauna cu zâmbetul pe buze! Ai fost o persoană remarcabilă, muncitoare, care întotdeauna și-a pus familia mai presus de orice. Am învățat al dracului de multe de la tine și nici acum în ultimul moment nu îmi vine să cred că nu mai ești aici lângă noi.

Aș vrea să pot mima măcar un zâmbet, pentru tine, căci știu că n-ai vrut niciodată să ai oameni triști alături de tine, dar îmi este foarte greu. Sunt sfâșiat pentru că-n sinea mea știu că nu va mai fi nimic ca înainte. Urăsc "dreptatea" asta de căcat, urăsc faptul că cei mai buni oameni sunt luați de lângă noi, iar nenorociții zburdă liberi. Te iubesc, brother, și orice alt cuvânt este de prisos...", a fost mesajul transmis de Alexandru Cîrțu, fost concurent "Masterchef".

(w670)

Claudiu Toader, îndrăgitul concurent de la "Românii au talent", a fost găsit fără suflare în apartamentul său. Avea doar 30 de ani și era un tânăr plin de viață. Până la momentrul transmiterii acestei știri, nu se știe motivul care a dus la moartea lui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel