Urmărește emisiunea live


CLAUDIU ROMAN S-A SINUCIS. Șerban Huidu: Este un semnal de alarmă

Claudiu Roman s-a sinucis, fiind găsit spânzurat în apartamentul său. El ar fi decis să-și pună capăt zilelor după ce emisiunea sa a fost scoasă din lista de programe. 

Despre acest subiect a vorbit și Serban Huidu care a tras un semnal de alarmă. Vedeta a povestit că DJ-ul Claudiu Roman avea probleme personale și încerca să-și găsească alinarea în carieră.

"Am citit șocat despre soarta fostului meu coleg Claudiu Roman! Ca toți cei ce l-au cunoscut, îmi pare nespus de rău și cred că, deși de multe ori viața e nedreaptă, nimic nu justifică gestul! Asta o spun eu cel care a reușit să treacă peste probleme care pentru alții ar fi de nesurmontat!

Poate e un semnal de alarmă pentru "șefuții" de care am mai vorbit! A conduce niște instituții, mai ales media, îți oferă avantaje, dar și responsabilități! Deciziile tale pot fi considerate de unii profund injuste, iar dacă asta vine pe fondul unor probleme deja existente, pot fi fatale!", a scris Șerban Huidu pe blog.

Claudiu Roman, probleme personale

"Claudiu trecea prin momente dificile în viața personală și se agățase cu disperare de cea profesională, pentru a îl ajuta să meargă mai departe. A acceptat chiar să lucreze gratis la postul de radio unde și eu am făcut același lucru timp de un an la începutul carierei. Asta în timp ce colegii nou veniți iau un purcoi de bani, de la același post, pentru o performanță inexistentă! Viața nu e corectă!

Să te odihnești în pace Claudiu și sper ca oamenii să învețe lecția! Deși la cine conduce acum piața radio din România, slabe speranțe!", a scris Șerban Huidu pe blog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel