CLAUDIU ROMAN, DJ la RADIO 21, găsit MORT în apartament

CLAUDIU ROMAN, un DJ de la Radio 21 a fost găsit spânzurat în apartamentul său. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani a decis să-și pună capăt zilelor, din câte se pare,   după ce emisiunea sa a fost scoasă din lista de programe.

CLAUDIU ROMAN a lucrat în trecut și la postul de radio Europa FM. Pe pagina sa de Facebook, prietenii săi virtuali au început să scrie mesaje de condoleanțe.

CLAUDIU ROMAN. "Dumnezeu să te odihnească! Astăzi este o zi foarte tristă, dar şi o palmă peste ochii celor care nu au înţeles încă, ce înseamnă să frângi aripile pasiunii... Sper din suflet că eşti într-un loc mai bun acum!" , a scris fostul director executiv radio 21, Alexandru Niculescu, pe pagina lui de Facebook.

CLAUDIU ROMAN. "Un OM sensibil, vesel, sentimental cum rar mai gasesti in ziua de azi. Un mare animator si DJ, nu stiai niciodata daca este trist sau suparat, nimic nu il trada, pentru ca radia de fericire la microfon...iubirea lui, dragostea lui si o mare parte din inima lui...Radioul", a mai adăugat altul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel