Claudiu Lucaci, atac la Romica Jurcă: A înșelat încrederea oamenilor

Claudiu Lucaci o atacă pe Romica Jurcă, într-o postare pe Facebook, după ce prezentatoarea meteo l-a acuzat că acesta a vrut să o dea afară din TVR din momentul în care a devenit șeful departamentului de Știri.

”Nu mai am contract cu TVR, deoarece nu mai vrea directorul Direcţiei Ştiri, Claudiu Lucaci (...) Astfel de intenţii a avut de când a ajuns şef la Ştiri, iar de fiecare dată motiva că „nu se mai acceptă colaboratori", ceea ce era şi este o foarte mare minciună (...) Consiliul de Administraţie a aprobat să fiu menţinută în TVR şi să mi se încheie alt contract (...) În acest sens a fost emisă o hotarare (...) pe care directorul Lucaci a refuzat să o pună în aplicare până la începutul lunii noiembrie 2014”, a spus Romica Jurcă.

În replică, Claudiu Lucaci o atacă pe Facebook, fără a-i pronunța numele. Șeful Știrilor TVR se referă la Romica Jurcă ca fiind ”o viitoare pensionară care a profitat de toate regimurile pentru a înșela încrederea oamenilor”.

CITEȘTE ȘI: Romica Jurcă, dezvăluiri despre plecarea de la TVR

Claudiu Lucaci mai spune că Romica Jurcă avea ”condiții de demnitar” la TVR. Prezentatoarea meteo avea la dispoziție, spune jurnalistul, mașină, telefon de serviciu, concediu plătit și un salariu mare.

”Sunt o resursa de cunoastere si informatie. Si, din cand in cand, ma provoaca vreun frustrat sa-l pun la punct. Azi m-am gandit sa-i raspund unei viitoare pensionare care a profitat de toate regimurile pentru a insela increderea oamenilor. A inceput sa colaboreze cu TVR prin ordin de la cabinetul 2. Pentru cei mai tineri, codificarea inseamna Elena Ceausescu. S-a ocupat cu livrarea de rapoarte meteo si despre noii sai colegi. Dupa 1990, s-a transformat in specialist meteo. A profitat, din nou, de relatiile sale cu "fostii". Le-a aratat colegilor sai ca, indiferent de puterea politica, de regimul consititutional, are impunitate. Astfel a fentat lustratia si i-a sfidat pe colegi. Pe cei de la locul de munca si pe cei unde colabora. Pe primii i-a denigrat si indepartat de colaborarea cu TVR, pe ultimii ii tapa de bani si simula monopolul absolut pe sursele de informare. A renuntat cu placere la TVR cand a descoperit ca poate face si mai multi bani la alta televiziune. Si-a angajat si copilul in acel loc. Apoi, cand patronii au descoperit ca nu performeaza, a revenit de unde a plecat. Pentru un salariu si mai mare si conditii de demnitar (masina, telefon, concediu platit). A dat la o parte angajati nevinovati si a blocat ani de zile concurenta pe post. A ascuns TVR faptul ca toate datele meteo se puteau obtine gratuit si ca multi colegi de-ai sai si-ar fi dorit sa colaboreze gratuit cu TVR. I-a fost pastrata colaborarea, ani de zile, in ciuda acestor lucruri. Cand nu au mai fost bani i s-a atras atentia ca TVR nu este institutie de asistenta sociala. Ca altii, mai tineri, n-au loc de munca. Ca risipa ne-a dus la sapa de lemn. Si atunci a inceput sa faca ce a fost invatata in tinerete: note informative, amenintari, interventii la conducere, santaj. Cu astfel de oameni, Romania inca nu s-a despartit de trecutul sau odios. Ei continua sa ne intoxice viata si constiintele”, a scris Claudiu Lucaci, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel