Claudia Țapardel, pentru Cătălin Predoiu: Să tacă și să ia lecții

Claudia Țapardel
Claudia Țapardel

Europarlamentara PSD Claudia Țapardel îi atrage atenția premierului propus de PNL, Cătălin Predoiu, că, în calitate de reprezentant de frunte al Guvernelor PDL, trebuie să fie ultimul care dă lecţii despre absorbţia fondurilor europene. 

"Domnul Predoiu, reprezentant de frunte al regimului Băsescu-Boc, ar trebui să tacă şi să ia lecţii de la guvernul actual în materie de absorbţie a fondurilor europene. Contraperformanţa de 7% rată de absorbţie vorbeşte cel mai clar în numele lor", a declarat europarlamentara PSD. 

"Incompetenţa s-a întâlnit cu reaua voinţă"

Claudia Țapardel a adăuhay că "România a fost privată de o sursă importantă de creştere sustenabilă şi dezvoltare până în 2012, pentru că incompetenţa s-a întâlnit cu reaua voinţa în Guvernele PDL şi banii europeni nu au ajuns acolo unde era nevoie de ei. Autoproclamatul viitor premier Cătălin Predoiu, cel care a avizat toate actele normative care au adus austeritatea in viata românilor, s-a trezit să dea lecţii de bună guvernare şi de eficienţă în absorbţia fondurilor europene tocmai Guvernului care a reuşit în 3 ani să crească absorbţia la 54%, deci de 7 ori mai mult". 

"Faptele vorbesc"

"La Bruxelles se apreciază onestitatea şi eficienţa în guvernare mai mult decât orice altceva. Faptele vorbesc de la sine şi oricât de mult ar insulta Cătălin Predoiu sau Alina Gorghiu actuala Guvernare, atât partenerii noştri europeni, cât şi majoritatea românilor se vor uita la fapte şi vor realiza, fără îndoială, că PNL-ul de azi, în fapt PDL-ul lui Băsescu şi Boc, nu poate aduce nimic bun României" a mai precizat Claudia Ţapardel, europarlamentar PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel