Claudia Țapardel, mesaj de Ziua Națională a Tineretului: Ei sunt cei care știu că Guvernul Victor Ponta…

Europarlamentara PSD și purtătoarea de cuvânt a TSD, Claudia Țapardel, a transmis un mesaj de Ziua Națională a Tineretului. 

"Ziua de 2 mai este în primul rând o sărbătoare națională românească. Totodată este dedicată tuturor tinerilor ambițioși care au depășit puntea perioadei de tranziție, tinerilor cu inima și mintea deschise față de Europa, care dau dovadă de inițiativă și creativitate și înțeleg totodată locul important pe care țara noastră îl ocupă în lume", a declarat eurodeputata Claudia Țapardel.

Purtătorul de cuvânt al TSD a mai spus că "Entuziasmul și energia tinerilor din România ne motivează pe toți, mai ales în TSD, să avem proiecte ambițioase și să demonstrăm că viitorul țării noastre aparține generației tinere. Spiritul Zilei Naționale a Tineretului este poate cel mai bine reprezentat de membrii TSD care anul trecut s-au implicat și au luptat pentru ideea de unitate". 

"Ei sunt cei care știu că Guvernul actual a făcut mai multe pentru generația tânără decât toate celelalte guverne din ultimul deceniu. Tot ei mai știu că suntem, în prezent, pe calea cea mai bună pe care ar putea merge România. Îmi doresc să continuăm și să realizăm împreună toate proiectele pe care ni le-am propus", a declarat Claudia Țapardel.

"În calitate de eurodeputată lupt pentru ca instituțiile europene să creeze mai multe șanse pentru tineri și mă bucur că, nu mai departe de această săptămână, Parlamentul European a votat ca programele dedicate tinerilor să primească o finanțare substanțială", a adăugat purtătoarea de cuvânt a TSD, eurodeputata Claudia Țapardel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel