Claudia Țapardel îi atrage atenția Alinei Gorghiu

Claudia Țapardel
Claudia Țapardel

Europarlamentara PSD Claudia Țapardel îi atrage atenție copreședintei PNL, Alina Gorghiu, care consideră că PSD ar fi o "maşină uzată care nici piese de schimb nu mai are".

"Aş vrea să punctez doar că această "maşină uzată" conduce de 3 ani guvernarea care a scos România din criză, că a propus şi aplicat cele mai bune măsuri economice ale ultimilor 10 ani şi obţine rezultate concrete pentru oameni. Nu sunt vorbe – sunt beneficii măsurabile. PSD este principalul autor al unei guvernări bune pentru oameni, iar acest lucru nu s-ar putea face fără resurse umane de calitate. Nu vreau să mă pronunţ cu privire la capacităţile sau resursele umane ale actualului PNL, vreau doar să amintesc, în treacăt, că în rândurile sale stau, bine camuflaţi, toţi foştii pedelişti care au distrus economia şi speranţele oamenilor în 2010 – dacă ne referim la piese uzate, cred că acolo sunt cele mai bune exemple", a declarat Claudia Țapardel.

Europarlamentara PSD a adăugat: "Însă trebuie să-i reamintesc doamnei Gorghiu că România a atins cea mai mare rată de creştere economică din Uniunea Europeană cu un guvern condus de un fost preşedinte TSD şi că salariile medicilor cresc cu 25% în mandatul unui ministru care a fost tot lideral tinerilor social-democraţi. PSD e un partid care se regenerează continuu şi nu doar de formă – creşte lideri pe care îi promovează la vârf. În afară acestor exemple, mai pot enumera sute de nume de colegi din TSD, din toată ţară, buni profesionişti, pregătiţi oricând să preia roluri acolo unde ar fi nevoie de ei. Poate doamna Gorghiu nu-i cunoaşte – dar o asigur eu că fiecare dintre ei e cunoscut şi apreciat în comunitatea unde s-a format". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel