Ciuvică, IPOTEZĂ BOMBĂ. Care este soarta PSD-ului și cum acționează liderii partidului

Mugur Ciuvică a lansat câteva idei interesante în emisiunea "100 de minute" de la Antena 3.

Probleme din interiorul PNL-ului nu cred că sunt semnificative. Probabil că or să fie, că o să fie greu, noul PNL este un PNL cu inserții băsiste. Or să mai apuce să se certe între ei pe acolo, presupun că cei din PDL, mai organizați, îi vor încăleca pe cei din vechiul PNL. 

În PSD, însă, încep să văd și eu probleme serioase. O să iau în considerare de acum încolo posibilitatea, serioasă, căderea Guvernului și, ulterior, și destructurarea PSD-ului. Dar asta e problema lor pentru că merg, cumva, din greșeală în greșeală, după pierderea alegerilor. Și lucrurile devin evidente și se apropie de implozie. 

Dl.Ponta, după înfrângere, a preluat cele 3 sau 4 teme ale propagandei adversarilor, ale propagandei lui Iohannis și ale echipei lui, și a transformat aceste teme propagandistice în strategie de restructurare și de transformare a propriului partid. Adică: Ăia ziceau că ăștia sunt comuniști? El a zis: Vom demonstra că nu suntem comuniști! Și ce au făcut? S-au certat cu Iliescu și cu alți oameni din partid care, probabil, îl susțin pe Ion Iliescu.

Citește și: Mugur Ciuvică, după o știre despre Traian Băsescu: "Grotesc, mizerabil" 

Au zis ăia că sunt corupți. Ei au zis: Suntem corupți, ziceți voi! Hmmm, păi dacă ziceți că suntem corupți, noi o să punem în statut, în așa fel, încât dacă primul procuror zice ceva de unul de-al nostru, îl dăm afară. Dacă vine al doilea procuror și zice ceva, dăm afară toată organizația. 

Eu am considerat că tema cu corupția din PSD este o temă propagandistică, considerând eu că PDL-ul lui Băsescu e cel mai corupt partid din România. Acuma, infiltrând PNL-ul, mi se pare o corupție cam egală", a spus Mugur Ciuvică la Antena 3 în emisiunea "100 de minute" cu Alessandra Stoicescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel