Ciutacu, menționat de Oancea în dosarul lui Vanghelie. Prima reacție

Sorin Oancea, unul dintre patronii postului B1 TV, a dat declarații în fața procurorilor DNA în dosarul lui Marian Vanghelie, declarații în care a invocat și numele jurnalistului Victor Ciutacu.

Sorin Oancea a spus, în fața procurorilor DNA, cu privire la Victor Ciutacu: "Legat de aceste neînţelegeri privind publireportajele, arăt că este posibil ca la un moment dat să fi fost sunat de Vanghelie Marian şi să mă fi rugat să nu refuzăm transmiterea unor publireportaje prezentate de vedete TV de la posturi concurente, respectiv de Victor Ciutacu, în cadrul manifestărilor de la Premier Palace SRL".

Jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat, pe pagina sa de Facebook: "Nu știu ce au vorbit Oancea și Vanghelie, dar eu nu am făcut niciodată vreun publireportaj la Premier Palace Hotel and Spa. De prezentat, nici atât, fiindcă - asta-i viața! - e o diferență notabilă între un realizator și un prezentator. Am filmat acolo două interviuri, cu Dorel Vișan și Mircea Albulescu, iar România TV a pus pe burtieră, la sfârșit, sigla stabilimentului. Și punct, așa că nu mă băgați pe mine în rahaturile voastre de doi bani, că nu ni s-a întâmplat în viața asta să împărțim una de-un leu! P.S. Pepino Popescu, omul care l-a adus pe Julio Iglesias si pe mine acolo, e viu si a fost martor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel