Ciutacu: Mai bine îmi zbor creierii. Vezi la ce se referă

Victor Ciutacu a scris pe Facebook că mai bine își ”zboară creierii”, decât să devină ”o legumă stranie”, într-un text în care critică aspru societatea actuală.

”Lumea asta a luat-o razna. Mănâncă știr, ciuboțica cucului și pizda țigăncii. Bea buruieni presate. Face benevol clisme și detox cu ceaiuri de rădăcini seculare de la alimentară. Naște acasă. Salvează mieii, iepurii și iezii (câinii-s deja titlulari în paradisul mănușilor, creveții stau pe lista de așteptare). Fuge bezmetică prin parcuri, se dă sinucigaș cu velocipedu' pe carosabilul și așa arhiplin. O arde zodiacal, își programează evenimentele în funcție de alinierea planetelor. Smulge televizoarele din pereți și se închină la tot soiul de popi bizari deveniți celebri prin citatele mistice postate de-a valma, de idioti cărora li se citește neantu-n priviri, pe rețelele sociale. Inventează idoli din sfertodocți loviți de revelații postliceale. Poartă haine de pe vremea bunicii și le plătește ca la Monaco. Detestă orice urmă de progres postându-și tradiționalismul fanfaronard cu telefoane inteligente pe Net-ul globalist.

Ciutacu, șocat de o informație pe care a aflat-o duminică

Mă simt din ce în ce mai însingurat. Și mă rog la Marele Manitu să mă țină cât mai mult citov la minte ori, dacă mă vede că plec și eu pe câmpii, să-mi dea bruma de curaj să-mi zbor naibii creierii. Decât să devin o legumă stranie, mai bine mă fac singur știre...”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel