Ciutacu: Este absolut o BĂTAIE de JOC, o mizerie ceea ce se întâmplă

Luni, 30 mai, are loc inaugurarea monumentul "Aripi" ridicat în memoria luptei anticomuniste, pe locul unde zeci de ani a tronat statuia lui Lenin.

Din acest motiv, mii de salariați de la Casa Presei Libere din Capitală nu și-au mai putut parca mașinile în zona, iar traficul a fost dat peste cap. Accesul este blocat de patru zile pentru că președintele Klaus Iohannis va inaugura, luni, monumentul "Aripi".

Victor Ciutacu a comentat acest subiect la România TV.

"Este o nebunie ce se întâmplă la Casa Presei. Este de domeniul bătăii de joc față de contribuabilii care îi plătesc salariul inclusiv lui Klaus Iohannis, la fel și celor care organizează toată porcăria care se vede în imagini. Este o zonă populată de o căruță de centre de afaceri, o grămadă de corporatiști, tineri frumoși și liberi, care vin în fiecare zi la muncă și nu au pe unde să ajungă, mă rog, mașinile lor nu au pe unde să ajungă. Mai mult decât atât, la sfârșitul lunii, plătesc impozitele ca să-și ia domnul Iohannis salariul. Este absolut o bătaie de joc, o mizerie ceea ce se întâmplă. Românii și-au dorit un președinte altfel și și-au găsit un președinte altfel", a zis Victor Ciutacu.

VEZI ȘI: Haos și bătaie de joc la adresa miilor de salariați din zona Casei Presei Libere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel