Ciutacu, dezgustat de unii jurnaliști: Nici măcar de "curveasca reevaluare" nu e vorba

Jurnalistul Victor Ciutacu își exprimă dezaprobarea față de anumiți jurnaliști, care după ce au lucrat la Gazeta Sporturilor sub coordonarea lui Cătălin Tolontan, acum îl atacă dur pe redactorul-șef de la GSP.

"Niște detașați în presă l-au făcut țintă, la semnal, mai exact de când s-a apucat iar să scrie despre (acum candidata) Udrea, pe Tolontan. Cică a fost pe mână cu Voiculescu, a făcut răutăți financiare pe bază de Crescent și, când nu era ocupat să cheltuie banii lui Ceaușescu pentru a-l demoniza pe Copos, în presă.

Citește și: Victor Ciutacu i-a spus "Ponta" Elenei Udrea, în direct

Trecând peste realitatea că performanțele lor în media nu trec de genunchiul broaștei în comparație cu lucrurile lăsate-n urmă de dușmanul de ultimă oră, când trăgeau la aceeași căruță electorală, pro-Băsescu, șeful Gsp era, tot în gura și-n pixul lor, unicul caracter cu putere de decizie din Intact. Iar jurnalismul practicat era disidență demnă. Aici nici măcar nu e vorba despre curveasca reevaluare. Apele și susținerile politice s-au separat. Nu toate unitățile slujesc, ca în 2004 și după, aceleași interese", a scris Victor Ciutacu pe blogul său, unde a publicat și următorul video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel