Circuitul banilor din ANRP către apropiații Crinuței Dumitrean

Jurnalista Oana Zamfir a prezentat, vineri seară, în emisiunea "Exces de putere" de la Antena 3, informații care arată cum au ajuns banii prin ANRP către bărbații din familia Crinuței Dumitrean și apropiații lor. 

Cât era președintă ANRP Crinuța Dumitrean, multe despăgubiri au plecat către apropiați de-ai săi. Unul dintre ei este Nicu Gabriel Moroșan, căruia i s-a acordat 2.854.200 de lei pentru un teren de 3.136 mp din Cluj Napoca. Moroșan este asociat al Crinuței Dumitrean în firma de transport de persoane, cu 50%- 50%, însă el preia întreaga firmă după ce Crinuța Dumitrean ajunge șefă la ANRP. Domiciliul lui Nicu Gabriel Moroșan este același, cel puțin în acte, cu al mamei Crinuței Dumitrean. Cei doi au fost asociați la firma SC EA Hîngan SRL Bistrița, din care Octavia Dumitrean s-a retras în mai 2012. Potrivit unor surse locale citate de Antena 3, Crinuța Dumitrean și Nicu Moroșan sunt veri primari, el fiind fiul surorii tatălui Crinuței Dumitrean. Oana Zamfir, moderatoarea emisiunii "Exces de putere", a atras atenția că Nicu Moroșan nu ceruse terenul în nicio instanță. 

În vremea în care Crinuța Dumitrean era șefa ANRP, despăgubiri uriașe a primit și Cristian Agalopol, actualul partenerul de viață al acesteia. Gabriel Gheorghe, omul lui Adriean Videanu, și Cristian Agalopol au primit despăgubiri pentru două terenuri din Cluj, în 2010 și 2011. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel