Circ în locul lui Ion Cristoiu, la TVR 2

ion-cristoiu-decee-310x190
ion-cristoiu-decee-310x190

TVR 2 a decis să transmită circ pe tronsonul orar al emisiunii lui Ion Cristoiu.

Tronsonul pe care îl ocupa Ion Cristoiu la TVR 2 va fi, și în această săptămână, dedicat circului, scrie paginademedia.ro.

În intervalul în care, până acum două săptămâni, era difuzat talk-show-ul Om cu carte (21.10-22.00), canalul TVR 2 are în program, diseară, secvențe din Festivalul de circ de la Monte Carlo, la fel ca săptămâna trecută.

VEZI ȘI: Cristoiu nu mai face emisiune la TVR


Jurnalistul Ion Cristoiu nu va mai face o emisiune la TVR 2 după ce, susține el, premierul Victor Ponta i-a cerut șefului TVR, Stelian Tănase, să-i oblige la exclusivitate pe realizatorii televiziunii publice.

"Domnul premier al României discută cine are exclusivitate, cine nu. Mi-am făcut cruce. În cadrul redresării, domnul Tănase a avut o idee bună, de a chema personalități care se afirmau la alte televiziuni. Prezența mea la Realitatea însemna o popularizare a emisiunii de la TVR. Numai eu am întrerupt înțelegerea pe cale amiabilă. Ideea domnului Ponta e să nu îl mai vadă pe Ion Cristoiu la TVR. Eu la TVR 2 făceam o emisiune despre căderea Constantinopolului, nu despre căderea domnului Victor Ponta. E unul din banalele pretexte pentru a scăpa de o voce. Sub masca surâzâtoare de tip Ion Iliescu a lui Victor Ponta se ascunde altceva: nu suportă vocile critice", a declarat Ion Cristoiu, la Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel