CIPRIAN MARICA s-a accidentat și, după UNGARIA, ratează și meciul cu FINLANDA

Selecționerul Victor Pițurcă a primit o veste proastă înainte de "dubla" cu Ungaria și Finlanda, din preliminariile Campionatului European de Fotbal 2016.

Vezi și: Halucinant! De unde este inspirat noul imn al naționalei de fotbal

Atacantul Ciprian Marica s-a reaccidentat la menisc, unde a mai avut probleme, iar medicul naționalei, Pompiliu Popescu, a dat verdictul: fascită plantară. Vârful care a marcat golul victoriei din Grecia este suspendat pentru meciul cu Ungaria și va pierde astfel și partida cu Finlanda.

"Leziunea lui Ciprian la fascia plantară l-a făcut indisponibil pentru partida cu Finlanda. Această leziune, anterioară convocării lui și cauzată de problemele pe care le are la meniscul extern, l-a împiedicat azi, 9 octombrie, să ducă la bun sfârșit o ședință întreagă de antrenament. Urmează ca în zilele următoare Ciprian să se opereze în Germania", a declarat Pompiliu Popescu, medicul echipei naționale a României, pentru site-ul FRF.

Fotbalistul a părăsit deja cantonamentul "tricolorilor", iar Victor Piţurcă a decis să nu convoace alt atacant în locul lui Marica, urmând să atace "dubla" cu Ungaria și Finlanda cu un lot format din 23 de jucători.

Meciul România - Ungaria, din a doua etapă a preliminariilor pentru EURO 2016, se va juca sâmbătă, de la ora 19:00, pe Arena Națională, și va fi transmis în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO.

Citește și: Sânmărtean vine la națională. Pițurcă a anunțat lotul pentru Ungaria și Finlanda

VEZI AICI DESFĂȘURAREA LIVE TEXT A MECIULUI ROMÂNIA - UNGARIA, DE PE ARENA NAȚIONALĂ


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel