Cioloş spune că nu au fost acţiuni de imagine ecologizarea Parcului Văcăreşti şi mersul cu avionul la clasa economic

Premierul Dacian Cioloş spune că participarea sa la ecologizarea Parcului Natural Văcăreşti şi mersul cu avionul la clasa economic nu au fost acţiuni de imagine.

'Cum să vorbim de o acţiune de imagine, când eu n-am ştiut? Uitaţi-vă la cine a fotografiat, cine a postat fotografia aceea de la Văcăreşti, la cine a fotografiat şi a postat fotografia din avion. Deci, nu m-am dus eu cu cohorta mea de fotografi, ca să facă poze şi pe urmă să le publicăm în stânga şi în dreapta pentru imagine. Atunci când am încercat să mă feresc de ochii presei, pentru că am vrut să fac lucruri de bun-simţ, la fel, am fost acuzat că mă feresc de presă şi că nu sunt transparent', a explicat Dacian Cioloş, duminică, la Digi 24, întrebat despre fotografiile devenite virale pe reţelele de socializare.

Premierul Cioloş a precizat că se va comporta la fel şi în viitor, pentru că aşa este firea sa.

'Probabil că trebuie mai mult timp ca oamenii să înţeleagă că e vorba de un firesc. Eu aşa m-am comportat şi aşa o să mă comport şi pe viitor, pentru că asta e firea mea. Eu nu spun că e bine sau că e rău (...). Am văzut, unii au criticat de ce circul economic cu avionul, de ce îmi pierd vremea în Văcăreşti în loc să guvernez şi să duc ţara mai înainte. Ei, ăsta e felul meu de-a fi şi eu mi-l asum, dar pe de altă parte (...) din firesc face parte şi reacţia asta a oamenilor, unora li s-a părut extraordinar să aduni gunoaie. Am răspuns la o acţiune a unor voluntari şi mi s-a părut de bun-simţ să dau şi eu o mână de ajutor acolo, cu atât mai mult cu cât pentru Văcăreşti chiar ne-am bătut ca să putem să-l recunoaştem ca arie protejată', a mai spus Cioloş. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel