Cioloş se dezice de un ministru: Am spus clar acest lucru

Dacian Cioloş a afirmat joi că declaraţiile cu privire la învăţământ făcute de ministrul Comunicaţiilor, Marius Bostan, nu reprezintă punctul de vedere al Guvernului.

'Am spus clar că nu este un punct de vedere nici al meu, nici al Guvernului, în nicin fel aceste declaraţii nu reprezintă Guvernul şi am cerut într-un mod clar şi ferm domnului ministru să-şi ceară scuze şi să se dezică de astfel de concepte care nu reprezintă Guvernul. Dânsul a făcut acest lucru, o să am o discuţie cu dânsul legat de aceste lucruri şi sper ca astfel de lucruri să nu se mai repete', a declarat Cioloş la finalul vizitei făcute la Uzinele Dacia de la Mioveni.

Ministrul Comunicaţiilor, Marius Bostan, a declarat luni că, în opinia sa, gratuitatea în învăţământ este o reminiscenţă a anilor de comunism.

Totodată, el a arătat că unii profesori îşi bat joc de meseria lor şi spun că au salarii mici, această justificare fiind o imbecilitate.

[citeste si]

Ulterior, Bostan a precizat că declaraţiile sale au fost interpretate într-un mod eronat şi folosite în scopuri politice şi şi-a cerut scuze acelor cadre didactice dedicate meseriei alese, care se pot simţi lezate de scoaterea din context' a acestor afirmaţii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel