Cioloș dă cărțile pe față în scandalul Hexi Pharma

Premierul Dacian Cioloş a declarat, la Digi24, că nu este rolul său să ceară analiză în CSAT a activităţii serviciilor de informaţii după scandalul Hexi Pharma.

Premierul spune că este paradoxal că ba ne plângem că serviciile se implică prea mult, ba că nu se implică, în loc să fie reformat sistemul. El consideră că scandalul Hexi Pharma nu este despre servicii, este despre schimbare.

"Au mai fost discutate la alte şedinţe CSAT activitatea serviciilor, când şi-au prezentat raportul de activitate şi sunt convins că domnul preşedinte Iohannis, dacă va consideră necesar, va cere acest lucru. Dar Hexi Pharma şi alte lucruri de acest gen nu cred că doar serviciile de informaţii pot rezolva această problema. E totuşi paradoxal, pe de o parte ne revoltăm câteodată că serviciile de informaţii se implică prea mult în decizii importante pentru societate, în decizii administrative, şi, pe de altă parte, când apar probleme, în loc să ne punem întrebarea cum putem reforma sistemul şi dacă suntem capabili să acceptăm o reformă a sistemului, ne plângem că nu se implică prea mult serviciile de informaţii. Cred că trebuie să decidem la un moment dat ce vrem să facem şi dacă vrem să ne asumăm anumite schimbări", a declarat premierul Dacian Cioloș. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel