Cine mai dă cu piatra în Elena Udrea?

Udrea Băsescu 6
Udrea Băsescu 6

În culisele PMP, unii membri ai partidului au fost uimiți când Elena Udrea l-a pus primul pe listele europarlamentare pe Cristian Preda. Luni, acesta a atacat-o pe președinta partidului, din cauză că nu-l susține pe Cristian Diaconescu. Bogdan Chirieac analizează, în editorialul pentru DCNews, semnificațiile convulsiilor din formațiunea prezidențială și arată ce mesaj îi transmite partidul lui Traian Băsescu.

Iată editorialul scris de Bogdan Chirieac:

Cine mai dă cu piatra în Elena Udrea?

Cum cine? Cristian Preda. Așa după cum anunțam, încă de când am aflat că a fost cocoţat primul pe lista PMP, dl Cristian Preda n-a așteptat să plece dl Băsescu de la Cotroceni, că a și aruncat cu piatra în Elena Udrea.

Candidatura la prezidențiale a numitei doamne a produs o reacție de supremă ţâfnă a căftănitului ofticat Cristian Preda: a explicat că PMP a fost creat nu de Băsescu și Udrea, ci de El, alături de "Tomac, Papahagi, Ciuparu, Petrescu și Baconschi". Apoi, a mai explicat cui a stat să-l asculte că scorul de 6% i se datorează, fiindcă El a condus lista la europarlamentare. De fapt, scorul ar fi fost și mai mare – că doar dl Preda este o pasăre rară - dar partidul a fost tras de pe craca lui de d-na Elena Udrea.

Lumea știe mai puțin faptul că dl Preda a fost pus primul pe lista la europarlamentare, care îi aduce un venit frumușel de 30.000 de euro pe lună, chiar de către d-na Udrea, în urma unei convorbiri telefonice din toamna trecută. Atunci, dl Preda dorea să se ducă la Partidul Forța Civică. A fost impus de Udrea în ciuda opoziției partidului. Vorba ceea, o sinecură ca Bruxelles-ul, mai rar...
Piatra azvârlită de dl Preda vine după scârba exprimată acum două luni de un alt fan înrăit al d-nei Udrea, dl Baconschi, care n-a mai prins loc în Parlamentul European, fiind așezat pe listă abia pe locul trei.
Nu știu dacă Udrea va obține la prezidențiale 1% sau 101%. Știu însă că va fi un candidat viu, care va da în permanență o replică candidatului Victor Ponta. Plecarea lui Preda din PMP ar trebui însă să îl pună pe gânduri pe dl Băsescu: chiar nu vede cum șobolanii părăsesc deja corabia?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel