Cine l-a sunat pe Becali după ce a demascat un politician: Iartă-mă!

Gigi Becali l-a amenințat pe Gelu Vișan, un lider din partidul lui Traian Basescu, PMP, că îi va lua casa dacă o mai atacă pe Laura Codruța Kovesi.

"Tu ai venit la mine la palat și mi-ai promis ceva. Te-am avertizat să nu te mai iei de ei, pentru că îți iau casa. Casa unde stai tu e a mea. Ai uitat așa de repede? Dacă te mai iei de Codruța și Coldea, îți iau casa", i-a spus Gigi Becali, vineri seară, lui Gelu Vișan.

Ulterior, la Antena 3, în emisiunea Cătălinei Porumbel în "Ediția de weekend", a zis că după această "amenințare" a vorbit la telefon cu Gelu Vișan.

"Nu i-am dat șpagă lui Gelu Vișan. Omul a venit la mine, mi-a zis că nu are bani, eu i-am dat bani executorului, am luat casa pe numele meu și a rămas că într-un an mi-i dă înapoi. Nu i-am dat nicio casă cadou. Mi-am dat seama că nu trebuia să spun public, deși el, la acel moment, mi-a spus că pot să spun public. M-am enervat în emisiune. M-a sunat aseară. I-am zis să mă ierte. E adevărat... am făcut un bine și nu trebuia să-i scot ochii", a zis Gigi Becali la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel