Cine este înlocuitorul lui Dragoș Pătraru la TVR

Din 17 octombrie, Mihai Găinușă se alătură echipei Televiziunii Române. Mihai Găinuşă ne va aduce „Ştirile de mâine", de luni până vineri, de la 22.30, la TVR 1.

„Atât de proaspete, că nu s-au întâmplat încă!" Aşa vor fi ştirile pe care apreciatul om de televiziune Mihai Găinuşă le va aduce în faţa telespectatorilor TVR 1, conform declaraţiei „pe proprie răspundere" a realizatorului. Din 17 octombrie, seară de seară, aflăm de la Mihai Găinuşă cele mai importante evenimente întâmplate peste zi – şi chiar şi cele care încă nu s-au întâmplat. Totul, într-un late night show produs şi difuzat de TVR 1, de la ora 22.30, de luni până vineri.

O trecere în revistă a ştirilor zilei, prezentate şi comentate într-o manieră proprie de Mihai Găinuşă, într-un ambient prietenos – acestea sunt reperele oferite de realizator pentru Ştirile de mâine.

„Partea bună e că, în ţărişoara noastră, ştirile de mâine sunt cunoscute încă de ieri. Nimic nu e nou sub soare la noi: aceeaşi creştere uluitoare a nivelului de trai în ani electorali, aceleaşi bucăţele de autostradă reinaugurate, aceiaşi reporteri în faţă la DNA (aici diferă doar nevinovaţii), acelaşi showbiz, dar îmbunătăţit cu botox, aceleaşi scoruri la fotbal. De ce n-ar fi şi acelaşi prezentator care să comenteze aceleaşi ştiri? Şi cred că am experienţa necesară unui tânăr jurnalist la început de drum. În plus, vă asigur că nu am niciun fel de doctorat", declară Mihai Găinuşă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel