Cine a fost Matteo Cassani, fostul director al Enel, care s-a sinucis

Matteo Cassani, ENEL
Matteo Cassani, ENEL

Directorul general al Enel Energie și Enel Energie Muntenia a murit joi. Matteo Cassani s-a aruncat de pe clădirea Enel din București. 

Matteo Cassani avea 42 de ani și era stabilit în România de mai bine de 10 ani. Matteo Cassani Cassani a fost primul italian trimis de italienii de la Enel în România. El avea un rol esenţial în negocierile cu statul român care au avut ca rezultat prima tranzacţie făcută de Enel aici: preluarea la pachet în 2005 a fostelor Electrica Banat şi Electrica Dobrogea, potrivit zf.ro. La 42 de ani, Matteo Cassani era directorul general al companiilor de furnizare a energiei pe care Enel le are în România. Prima funcţie pe care a ocupat-o în România a fost de director pentru dezvoltarea afacerilor, în 2004. 

Enel, prima reacție după moartea directorului Matteo Cassani

Matteo Cassani era absolvent al Universităţii Politehnice din Milano, specializarea inginerie industrială. Matteo Cassani era căsătorit cu o româncă.

Enel a scos la vânzare, în această vară, activele de producţie energetică din Slovacia şi pe cele de distribuţie şi furnizare a energiei din România din cauza datoriile uriașe, care au ajuns la 43 de miliarde de euro după primele șase luni din an. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel