CIADO vă invită la teatru și la o lansare de carte inedită

Cu ocazia Zilei Internaționale Antidrog, CIADO România și Asociația Culturală de Teatru Muzică și Film “Dracula” organizează o serie de evenimente specifice: spectacolul “Gașca Zurli Show” în cadrul programului național cultural “Artă contra Drog”; lansarea cărții “De ce CIADO?”; expoziția de fotografie și Conferința “Administrația publică, pilon central al Strategiei naționale antidrog”.

Sâmbătă, 25 iunie, de la ora 11:00, la Teatrul de Vară "Mihai Eminescu" (fostul Teatru "23 August", în Parcul Național) va avea loc evenimentul "Gașca Zurli Show". Spectacolul susținut de cea mai îndrăgită trupă de teatru pentru copii, Gașca Zurli, face parte din Proiectul național cultural "Artă contra Drog". Proiectul se derulează de 10 ani și are ca scop informarea publicului asupra asupra riscurilor asociate consumului de droguri, prezentând actul artistic ca o variantă educativă și plăcută de petrecere a timpului liber. Cu această ocazie, părinții vor fi informați asupra riscului consumului de droguri.


Publicul va putea admira, de asemenea, o expoziție de fotografie "Artă contra Drog", care va cuprinde imagini reprezentative surprinse la evenimentele derulate în cadrul programului.


Luni, 27 iunie, de la ora 10:00, la sediul Primăriei Sectorului 2, CIADO România organizează Conferința "Administrația publică, pilon central al Strategiei naționale antidrog". Cu acest prilej, va fi lansată cartea "De ce CIADO"?


Parteneri: Primăria Municipiului București, Inspectoratul Școlar al Municipiului București, Primăria Sectorului 2, Centrul Cultural "Mihai Eminescu", Consiliul Municipal al Elevilor, Parlamentul Tinerilor și Guvernul Tinerilor din sectorul 2.


Ziua internațională împotriva consumului și traficului ilicit de droguri este marcată, an de an, pe 26 iunie, pentru a crește gradul de conștientizare a problemei majore pe care o reprezintă drogurile pentru societate. Hotărârea a fost luată ân 1987, de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel