Christopher Plummer și-a lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood: Mama mea mi-a prezis

Un legendar actor, care şi-a lăsat, vineri, amprentele mâinilor şi picioarelor în faţa celebrului TCL Chinese Theatre din Hollywood, a declarat că mama sa i-a prezis că va trebui să aștepte până la bătrâneţe pentru a primi recunoaşterea talentului său, dar că nu a menționat și că pietonii vor călca peste el. 

Christopher Plummer, actorul care a interpretat rolul căpitanului Von Trapp din "Sunetul muzicii", şi-a lăsat, vineri, la vârsta de 85 de ani, amprentele mâinilor şi picioarelor în faţa celebrului TCL Chinese Theatre din Hollywood, Los Angeles.

Distincția i-a fost oferită în cadrul evenimentelor ce marchează împlinirea a 50 de ani de la difuzarea filmului distins cu cinci premii Oscar, multă vreme în topul celor mai mari încasări de la Hollywood, "The Sound of Music/Sunetul muzicii".

De-a lungul întregii sale activități cinematografice, Christopher Plummer a câştigat numeroase premii, două Emmy, două Tony, un Glob de Aur, un SAG Award şi un BAFTA, însă cel mai râvnit trofeu, Oscar, i-a fost decernat la gala din 2012, pentru rolul secundar din "Beginners". Christopher Plummer a devenit astfel cel mai în vârstă actor din lume care a câştigat trofeul decernat de Academia de film americană. 

„Mama mea mi-a prezis odată că va trebui să aştept până la bătrâneţe pentru a primi recunoaşterea în profesia noastră. A avut perfectă dreptate, desigur, dar nu a menţionat nimic de faptul că voi rămâne înţepenit în ciment sau că pietonii vor călca peste mine", a declarat Christopher Plummer la eveniment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel