Anunțul Elenei Udrea pentru prezidențiale. Cine-l poate învinge pe Victor Ponta

Analistul politic Bogdan Chirieac a întrebat-o pe deputata Elena Udrea, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV: "Cine credeți că-l va învinge pe domnul Victor Ponta la alegerile prezidențiale?". Elena Udrea a răspuns categoric: "Eu!". 

Deputata  a adăugat că "Asta nu înseamnă că nu poate fi și altcineva, dar în mod sigur pot să-l bat pe Victor Ponta. Dacă voi candida sau nu, nu este întrebarea la care să răspund acum. (...) Deocamdată nu s-a luat această decizie, pe care o vom lua după europarlamentare, când vom vedea care este cel mai bun candidat al partidelor de centru-dreapta, care va fi în stare să-l învingă pe Victor Ponta în alegerile prezidențiale". 

Deși nu-și anunță oficial candidatura, Elena Udrea a argumentat că "este nevoie ca în această țară să fie ales un om care să-și țină promisiunile din campania electorală și mai puțin o doctrină sau un partid". Pe lângă imaginea candidatului, deputata mizează pe femei. Întrebată dacă electoratul feminin o va alege, Elena Udrea a răspuns foarte sigură: "Da! O să aveți o surpriză. Electoratul feminin votează femei. Poate că femeile își doresc să spargă bariere". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel