Cezar Preda explică de ce se apropie Ponta de Băsescu

cezar preda dc
cezar preda dc

Prim-vicepreședintele Partidului Democrat Liberal, Cezar Preda, a apreciat joi că președintele PSD, Victor Ponta, este izolat de colegii de alianță, motiv pentru care încearcă o apropiere de președintele Traian Băsescu.

Liderul PDL Buzău, la fel ca alți colegi ai săi din Alianța România Dreaptă, este convins că Victor Ponta nu va mai fi premier după alegerile din nouă decembrie. De asemenea, el descrie cum ceilalți lideri social-liberali l-au "izolat" pe copreședintele USL, ceea ce îl determină pe cel din urmă să se apropie de Traian Băsescu. "Eu cred că domnul Ponta nu mai are putere să reziste acestei ofensive a domnilor Dragnea, Voiculescu şi Antonescu şi de asta încearcă o apropiere de Traian Băsescu pentru că e clar că este singur în USL şi liderii USL ştiu că e un plagiator şi un om antieuropean care nu mai poate fi premier după 10 decembrie," spune Cezar Preda.

Democrat-liberalul a mai adăugat că actualul premier, Victor Ponta, nu are nicio calitate are să-l recomande pentru un al doilea mandat consecutiv.

Prim-ministrul Victor Ponta a anunțat astăzi că Traian Băsescu va fi cel care va reprezenta la România la Consiliul European de la Bruxelles, desfășurat în noiembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel