Cezar Preda, adevărul din spatele unui anunț surprinzător. "Marea lor dorinţă a fost să scape de mine"-exclusiv

Cezar Preda a răspuns unor întrebări, în exclusivitate pentru DC News, după anunțul care a zdruncinat scena politică locală.

Deputatul Cezar Preda a decis să nu preia președinția unică a organizației Partidului Național Liberal Buzău, al cărei co-președinte este. Politicianul ne-a spus că nu se desparte definitiv de PNL Buzău și ne-a zis ce șanse dă partidului în lupta electorală din 2016. Mai multe detalii în rândurile de mai jos:

DC News: Ce șanse dați anul acesta PNL-ului de a câștiga Primăria Buzău?

Cezar Preda: Ne pliem exact pe vorba înţeleaptă: “Dumnezeu îţi dă, dar nu-ţi bagă în traistă!”. Problemele primarului Buzăului şi ale preşedintelui Consiliului Judeţean au deschis calea unei lupte electorale cu şanse reale pentru PNL.

PNL nu a acţionat corespunzător, candidaţii, în sprijinul competiţiei interne nu au făcut campanie “door to door” şi nu au ieşit în conferinţe de presă să atace nerealizările şi corupţia administraţiei publice locale. Din acest motiv, astăzi, şansele nu sunt foarte mari, dar din experienţa mea, un candidat bun, o echipă sudată, o campanie agresivă şi complexă, pliată pe nevoile buzoienilor ne pot asigura câştigarea primăriei municipiului Buzău. Nu dau nicio şansă niciunui alt partid în această campanie, în afară de PSD şi PNL.

[citeste si]

DC News:  Mulți se așteptau ca dumneavoastră să candidați la Primăria Buzău. De ce nu ați vrut să intrați în această cursă?

Cezar Preda: Acum 12 ani când am candidat, am pierdut la 0,5%. Buzăul ar fi arătat cu totul altfel! Acum, este vremea altor politicieni, mai tineri, care vor şi pot să schimbe oraşul în bine.

DC News: Vă despărțiți definitiv de PNL Buzău?

Cezar Preda: Nu! Nu mă voi despărţi de PNL Buzău! Organizaţia PNL Buzău este în coordonarea mea ca vicepreşedinte regional şi voi ajuta PNL Buzău cu toată experienţa mea politică. Important este ca şi organizaţia să îşi dorească asta. PSD a avut în mine cel mai mare adversar politic în ultimii 15 ani. Orice activitate adiministrativ ilegală, partinică şi clientelară, a fost sancţionată de mine. PSD nu a putut să vadă în opoziţia mea o critică şi un semnal benefic vieţii de zi cu zi a cetăţenilor municipiului Buzău. 

DC News: Ați declarat așa: 'și cu mine-n coastă tot n-au avut niciun scrupul. Păi când nu vor mai avea pe nimeni în coastă? Vai, mama noastră". Cum vedeți Buzăul dacă PNL nu va câștiga Primăria Buzău?

Cezar Preda: (N.R- Cei din PSD) au continuat să conducă acest municipiu şi judeţ pentru clientela lor şi marea lor dorinţă a fost să scape de mine din acest judeţ. Au avut şi au aici un sprijin nedisimulat din partea colegilor din fostul PNL. Bucuria lor că eu nu mai sunt aici, şi deci, vai mama noastră ce vom păţi şi cum vom trăi dacă mai câştigă o dată PSD. Mi-aş dori ca fiecare om din PNL şi fiecare buzoian să conştientizeze acest lucru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel