Cererea de intrare în insolvenţă a CE Hunedoara, anulată şi rejudecată

Curtea de Apel (CA) Alba Iulia a admis marţi apelul formulat de Sindicatul 'Noroc Bun' Petroşani împotriva sentinţei prin care Tribunalul Hunedoara a admis, în 7 ianuarie, cererea de intrare în insolvenţă a Complexului Energetic Hunedoara (CEH), aceasta fiind anulată şi cauza trimisă spre rejudecare la instanţa de fond.

"Instanța a admis apelul declarat de Sindicatul 'Noroc Bun' Petroșani și a anulat sentința atacată, dosarul fiind trimis spre rejudecare la Tribunalul Hunedoara", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al CA Alba Iulia, Cosmin Muntean.

Practic, prin decizia CA Alba Iulia, intrarea în insolvență a CEH a fost anulată, cererea de deschidere a procedurii insolvenței urmând să fie reanalizată.

"Respinge excepția inadmisibilității apelului declarat de Sindicatul 'Noroc Bun' Petroșani. Admite apelul declarat de Sindicatul 'Noroc Bun' Petroșani împotriva Sentinței nr.1/F/CC/2016 pronunțată de judecătorul sindic în dosar nr.5194/97/2015. Anulează sentința atacată și trimite cauza spre rejudecare aceleiași instanțe", se precizează în minută.

[citeste si]

Potrivit acestei surse, instanța a respins excepția privind lipsa calității de reprezentant a directorului general al CEH în formularea apelului.

De asemenea, a fost respinsă excepția lipsei calității procesuale și a inadmisibilității apelurilor declarate de creditorii SC Constantin Grup SRL București, SC Hidroconstrucția SA București, SC Deloitte Consultanță SRL București, SCArmor Security SRL Criscior — în insolvență.

CA Alba Iulia a mai respins ca rămase fără obiect apelurile declarate de creditorii SC Constantin Grup SRL București, SC Hidroconstrucția SA București, SC Deloitte Consultanță SRL București, SC Armor Security SRL Criscior — în insolvență, precum și apelul debitoarei CEH declarat împotriva aceleiași sentințe.

Decizia este definitivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel