Ziua Reginei Elisabeta a II-a, marcată de un eveniment special

Zi deosebită pentru familia regală a Marii Britanii. Regina Elisabeta a II-a împlineşte astăzi 88 de ani, iar, în cinstea aniversării, un fotograf renumit a prezentat un portret nou al suveranei.

Regina Elisabeta a II-a împlineşte luni, 21 aprilie, 88 de ani, dar sărbătorirea va fi una privată, ceremonia oficială urmând să aibă loc în luna iunie, întrucât suverana dorește să aibă parte de o vreme frumoasă, scrie România TV.

În schimb, pentru a marca ziua de naștere a Reginei Elisabeta a II-a, la Londra a fost prezentat un portret alb-negru al suveranei, realizat de către renumitul fotograf britanic David Bailey. 

Portretul a fost realizat în luna martie, la Palatul Buckingham, și face parte din campania Great, care are scopul de a genera locuri de muncă și creștere economică, de promovare a Marii Britanii pe plan internațional ca o destinație de clasă mondială pentru comerț, turism, investiții și educație.

Regina Elisabeta a II-a afișează în portret un zâmbet larg, iar fotograful britanic David Bailey și-a descris subiectul ca o "femeie foarte puternică" în ai cărei ochi se observă o "licărire neastâmpărată". 

Ceremonia oficială dedicată sărbătoririi zilei de naștere a monahului Marii Britanii în luna iunie când are loc și parada militară a devenit o tradiție încă din 1748. Regina Elisabeta a participat la fiecare ceremonie încă din 1951, excepție fiind anul 1955, când a avut loc o grevă generală a angajaților de la căile ferate.

Citește și Aniversare cu fast la 60 de ani de la încoronarea Reginei Marii Britanii - Galerie foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel