Celebrul Dr. Oz vine la București. Evenimentul anului

Mehmet Cengiz Oz, cunoscut intregii lumi sub titulatura de Dr. Oz, va sosi pentru prima data in Romania, pentru a sustine conferinta “Take your life to the next level”.

Considerat a fi evenimentul medical al anului 2016, dedicat stilului sanatos de viata, conferinta sustinuta de Dr Oz pe scena Salii Palatului din Bucuresti, va avea loc pe 25 mai 2016, incepand cu ora 9:00.

OZ este cel mai cunoscut medic la ora actuala datorita faptului ca a adus medicina complementara in fata publicului, prin emisiuni de televiziune (a cunoscut celebritatea cu The Dr. Oz Show, lansat de Oprah Winfrey), de radio sau prin tiparirea a diverse publicatii, toate acestea fiind extrem de indragite de publicul american si ajungand, in timp, sa castige admiratia si respectul intregii lumi.

Pe scena de la Sala Palatului din Capitala, Dr. Oz va dezbate subiecte legate de Health & Lifestyle si ne va oferi sfaturi menite sa ne ajute sa ne imbunatatim viata.

Conferinta va fi urmata de un alt eveniment dedicat exclusiv personalitatilor importante din lumea medicala din Romania si anume Gala pentru excelenta in sanatate, unde insusi Dr Oz va acorda premii.

Biletele la conferinta gazduita de Dr. OZ sunt puse in vanzare pe bilete.ro, eventim.ro, bilet.ro, iabilet.ro, BLT.ro, vreaubilet.ro si pe website-ul oficial al evenimentului: www.droz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel